Οδηγίες χρήσης Venoten

Ενδείξεις για τη χρήση του Venoten

Απλώστε κρέμα Venoten στο προετοιμασμένο δέρμα

Η κρέμα Venoten είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις κιρσούς στην Κύπρο σήμερα. Πολλοί χρήστες έχουν ήδη δώσει θετικές κριτικές, απαλλάσσοντας τις κιρσούς σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Η κρέμα περιέχει μια εκτενή λίστα ενδείξεων για χρήση:

 • πόνος;
 • βαρύτητα στα άκρα;
 • Κάψιμο και κνησμός
 • οίδημα;
 • εκδήλωση ογκομετρικών φλεβών;
 • οπτικά διακριτό αγγειακό δίκτυο.
 • Νύχτες κράμπες.

Εάν αντιμετωπίσετε αυτά τα συμπτώματα, αξίζει να ξεκινήσετε αμέσως τη θεραπεία με το Venoten για να αποφύγετε πιο σοβαρές ασθένειες.

Συνιστώμενη χρήση των Venotes

Οι οδηγίες περιλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία κρέμας. Είναι απαραίτητο πριν χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία της κιρσούς.

Η κρέμα έχει ελαφριά, εύκολα απορροφημένη υφή που δεν αφήνει καθόλου χρωματικούς τόνους ή λιπαρές κηλίδες στο δέρμα. Είστε ελεύθεροι να χειριστείτε τα ρούχα σας και να εφαρμόσετε την κρέμα όταν σας ταιριάζει.

Οι γενικές οδηγίες έχουν ως εξής:

 1. Εφαρμόστε την κρέμα δύο φορές την ημέρα - πρωί και βράδυ.
 2. Πριν την εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του δέρματος είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από ζημιές.
 3. Η ποσότητα της κρέμας καθορίζεται ξεχωριστά, με βάση την ικανότητα του δέρματος να απορροφά ή καθορίζεται από τον θεράποντα ιατρό.
 4. Ένα απλικατέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απλοποίηση.
 5. Το ελάχιστο προτεινόμενο μάθημα είναι 1 μήνας.
 6. Το μάθημα μπορεί να παραταθεί ή να επαναληφθεί μετά από λίγο, ανάλογα με τα προσωπικά σας συναισθήματα.

Μπορεί να συνταγογραφηθεί από τον θεράποντα ιατρό ένα ατομικό σχήμα για τη χρήση της κρέμας Venoten βάσει της επαγγελματικής του εκτίμησης της κατάστασης.

Αντενδείξεις και κίνδυνοι

Η κρέμα είναι υποαλλεργική, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως η πιθανότητα μεμονωμένων αλλεργικών αντιδράσεων. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κρέμα για τη θεραπεία των κιρσών, μελετήστε την απόκριση του δέρματος σας σε αυτήν εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα κρέμας σε μια υγιή περιοχή του δέρματός σας. Σε περίπτωση δυσάρεστων αντιδράσεων, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την κρέμα πριν συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο.

Εάν τα δυσάρεστα συμπτώματα επιδεινωθούν όταν χρησιμοποιείται η κρέμα όπως προορίζεται, μπορεί να έχει νόημα η μείωση της δόσης της κρέμας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να προσδιορίσετε μεμονωμένα τη συνιστώμενη δόση που δεν προκαλεί δυσάρεστες αντιδράσεις. Σε ιδιαίτερα προχωρημένα στάδια κιρσών, η θεραπεία πρέπει να πραγματοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη του θεράποντος ιατρού.

Η παιδική ηλικία, η εγκυμοσύνη και η γαλουχία δεν αποτελούν αντένδειξη, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν πρέπει να παραλείψετε τη διαβούλευση με έναν εξειδικευμένο ειδικό. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να συσχετίσει σωστά τα οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους και να κάνει τις κατάλληλες συστάσεις.